.: Laatste quote

"De boot gemist? Hij heeft de haven nooit gevonden!"

G - Niet elk potje vindt even snel een dekseltje..

---

Quote:
Door:
Toelichting:

Weblog reacties

Volg het weblog via een RSS feed

Kyteman: voor de laatste keer?

Kyteman's Hip-Hop Orkest op Lowlands 2009 (foto: De Stentor)

 

Er werd gisteren toch wel een traantje gelaten in ons gezelschap. Met 7 man waren we naar de Heineken Music Hall in 020 afgereisd om onze vriend Kyteman te aanschouwen. Wat zo voelde het toch wel een beetje, nadat sommigen hem al voor de 6e keer dit jaar zagen.

Elk concert had zo zijn eigen charmes; de eerste overdondering in Breda, het delen met vrienden in Rotterdam, de massa publiek op Pinkpop, overtreffende trap op Lowlands, brak in het zonnetje op 'Ruit markt en gisteren dus in de Bijlmer Bierhal.

 

C-mon&Kypski warmden de zaal op, met gematigd succes. Een wat rommelig begin werd gevolgd door bekendere nummers van hun vorige cd Where the wild things are. Het Make my day werd uit vole borst meegezongen en ook de meespelende Benjamin Herman wist het publiek mee te krijgen.

 

Razendsnel werd daarna het podium omgebouwd en begon de laatste show van Kyteman's Hip-Hop Orkest. De opkomst was heerlijk, vanuit de rook kwam de man met de trompet het podium op gelopen.

Wat volgde was een heerlijke show met alle bekende elementen; teveel om op te noemen. Als klap op de vuurpijl speelde het orkest een heerlijke versie van Sorry gevolgd door een Jamsessie van zeker 20 mins samen met C-mon&Kypski.

 

Daarmee kwam een legendarisch jaar ten einde. Was Colin al een fantastische verschijning als blazer bij Relax, de optredens van het Orkest dit jaar geven aan dat deze pas 22-jarige een hoop in zijn mars heeft. Ik ben dan ook zeer benieuwd wat we in de toekomst van hem gaan zien!

 

Maar zoals een wijs man ooit zei, gelukkig hebben we de foto's CD en DVD nog! Highly recommended!

 

 

 

PS. Er waren ook een hoop twitteraars in de zaal die Kyteman vet vonden...

PS2. Live XS review van het laatste concert van Kyteman

.: Reacties
Martje 

Ik heb 'm 'slechts' 4x mogen bewonderen, maar wat een revelatie!

Ook ik stond met een grote brok in de keel te luisteren naar het laatste nummer van Kyteman. Voor mij was 't de eerste keer live met koor, een inzet die ik gemist heb omdat ik met ogen dicht stond te genieten!

Gelukkig hebben we het geluid, de beelden en, het belangrijkst, de herinneringen nog! Dat we over x-jaar kunnen zeggen: ja, 2009, dat was Kyteman. En wij waren erbij!! worshippy

 

PS 'Sorry' live @HMH http://www.youtube.com/watch?v=SUsQ4T8qnRo

Laura 

Als sentimentele muts zit ik nu ook weer met waterige oogjes de reviews terug te lezen. Kyteman is voor mij meer dan alleen een beetje muziek, het laat mij inzien wat een fantastische en onbeschrijfelijk band ik met mijn broer heb(dit was toch echt ons ding van 2009) en het vat de moeilijke momenten die ik dit jaar heb gekend samen in heerlijke enrgieke songs waar ik gelukkig nog blij op kan springen en de emotionele song 'sorry' waar ik inmiddels geen woorden meer voor heb, gewoon SPELEN!!!!!!!!!

 

Eric, Kyteman bedankt voor een mooie muzikale ontdekking in 2009!

Eric 

bigsmile

 

Kyteman is inderdaad wel de ontdekking van de Vosjes, niet om onszelf nou een veer in de reet te steken, maar toch wink

 

Lau, heel lief dat je dit zo mooi schrijft, herinneringen aan Kyteman zullen dit ook altijd bij mij naar boven brengen! 

Nils "Ik wil voetbal zien" :) - Website 

Hoi Erik,

Geen linkjes op jouw pagina? Er is namelijk een nieuwe website geboren: www.ikwilvoetbalzien.nl

Het is een online voetbal-TVgids, metname handig als je wil weten op welke zender er voetbal op TV komt. Je mist niks meer (zoals de europese supercup, playoffs, oefenwedstrijden Nederlands elftal).

Nou ja, mocht je stiekem toch ergens links hebben staan... wie weet heb je er een plekje voor.

Groetjes aan iedereen, ook van Janneke!

Eric 

@Nils Ik zal er binnenkort eens een post aan wijden! smile

Groeten terug uit een koud Nederland

Eri[k] 

Hoera voor Nils! Promoten die handel.

 

Ennuh, Eric, als jij dan toch weer een beetje aan 't vullen bent op jouw website dan kun jij misschien ook een beginnetje maken aan de subjectieve top 2009. Daar zit ik nog steeds met smart op te wachten. Die post over de muziek is zwaar ondergewaardeerd op deze website en verdient meer reacties.

Eric - Website 

Oei heren, jullie drukken mij hard met de neus op de feiten neutral

Al geruime tijd geen blog gepost, schaam schaam...

 

Hij staat op mijn todo lijst, ik beloof dat ik binnen een week een nieuwe post heb...

Blog archief (2004-2013) - ©2005-2019 Eri[c/k]